MEB - İŞKUR Lise Mezunu Personel Alımımız Var

MEB - İŞKUR Lise Mezunu Personel Alımımız Var
İŞKUR ile MEB yeni iş başı personel alımı olduğunu duyurdu ve sıraladı işte bu işe alımla alakalı detaylar.

Türkiye işe alım denince ilk akla her zaman onu getirdi evet elbette İŞKUR bünyesi ve MEB işbirliği ile yeni personeller alınıp iş başı yaptırılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), en az lise mezunu adaylar arasından ön muhasebeci kadrosu için personel alımı yapacağını duyurdu.

Karacabey bölgesi Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünde istihdam edilecek bu pozisyon için KPSS şartı aranmamaktadır.

Adayların kamu haklarından mahrum olmaması, erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmaları ve herhangi bir mahkumiyet kaydının bulunmaması gerekmektedir.

Adayların 5 yıl Yeminli Mali Müşavir olarak çalıştığını SGK hizmet belgesiyle belgelemeleri istenmektedir.

Başvurular 8-12 Temmuz tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak olup, elenen adayların yerine geç başvuru yapılabilecektir.

Başvuruların zamanında yapılması ve gerekli belgelerin İŞKUR’un resmi internet sitesinden temin edilmesi önemle vurgulanmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.