MEB İŞKUR TYP personel alımı gerçekleştirecek! Alımlar noter çekilişiyle belirlenecek!

MEB İŞKUR TYP personel alımı gerçekleştirecek! Alımlar noter çekilişiyle belirlenecek!
Milli Eğitim Bakanlığı İŞKUR TYP personel alımı yapılacağı açıklandı. Toplamda 60 bin kişiye yakın boş pozisyon bulunuyor. Temizlik görevlisi başta olmak üzere birçok pozisyon için işçi alımı yapılacağı net bir şekilde açıklanmış oldu. İşte detaylar...

MEB İŞKUR TYP personel alımı gerçekleşecek! MEB ve İŞKUR işbirliğiyle...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İŞKUR aracılığıyla Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında temizlik personeli ve okullarda çalışacak diğer personeller için Türkiye genelinde 60 bin kişilik alım gerçekleştirecek.

Ocak 2024'teki alımların süresi dolarken yeni eğitim öğretim yılı için başvurular İŞKUR resmi adresinden yapılacak. Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması İŞKUR'a kayıtlı ve 18 yaşını tamamlamış olmaları SGK'ya bildirilmemiş olmaları emekli veya malul aylığı almamaları ve öğrenci olmamaları gerekmektedir.

MEB İŞKUR TYP PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI

Başvurular noter kurası veya liste yöntemiyle değerlendirilecek ve sonuçlar İŞKUR sistemi üzerinden duyurulacak. Başvuru için kimlik fotokopisi İŞKUR kayıt belgesi diploma adli sicil kaydı ve ikametgah belgesi gerekmektedir. Detaylı bilgiler ve şehir listesi için haberin son kısmına başvurulabilir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.