Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Sonuçları Açıklandı!

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Sonuçları Açıklandı!
Milli Saraylar Başkanlığı personel alımı sonuçları açıklandı. Sonuçlar nasıl öğrenilir? Sözlü sınav nasıl ve ne zaman yapılacak? Sonuçlara itiraz süreci nasıl işleyecek?

Milli Saraylar Başkanlığı tarafından yapılacak olan personel alımı sonuçları açıklandı. 240 aday belirlendi. 30 koruma ve güvenlik görevlisi lisans silahlı personel alımı sonuçları açıklandı. Peki Milli Saraylar personel alımı sonuçları nasıl öğrenilir? Sonuçlara itiraz süreci nasıl işleyecek? Belirlenen adaylar ne zaman sınava girecek?

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Yapılacak olan personel alımı ile ilgili başvuru sürecini tamamlayan adaylar, sonuçları Kariyer Kapısı internet sitesi üzerinden öğrenebilir ve buradan sözlü sınav ile ilgili bilgilere de ulaşabilirler.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Sınav Süreci

Milli Saraylar Başkanlığı 30 personel alımı yapacak. Ancak ihtiyaç duyulan sayının 8 katı kadar aday belirlendi. Başvuru yapan adaylar arasından belirlenen 240 kişi, KPSS puan sıralamasına bakılarak, başvuruda bulunan adaylar arasından en yüksek puana sahip adaylar olarak seçildi.

Şimdi ise adaylar sözlü sınava tabii tutulacaklar. Yapılacak sözlü sınavda adaylar, sınav konularına ilişkin bilgi düzeyi, ifade yeteneği, muhakeme gücü, liyakat, temsil kabiliyeti, özgüven, ikna kabiliyeti, genel yetenek, genel kültür ve bilimsel - teknolojik gelişmelere açıklık

Yapılacak olan sözlü sınavda adayların, başarılı sayılabilmek için en az 60 puan almaları gerekecek.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Personel Alımı İtiraz Süreci

Sınav sonuçları ve başarı puanlarına itiraz etmek isteyen adaylar, sonuçların açıklanmasının ardından 5 iş günü içerisinde Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına yazılı olarak başvuruda bulunmak durumunda olacaklar.

Adaylar, nihai başarı puanı en yüksek olandan başlamak sureti ile asil ve yedek olarak belirlenip ilan edilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.