Müjde geldi İŞKUR duyuruyu yaptı KPSS yok şartlar belli

Müjde geldi İŞKUR duyuruyu yaptı KPSS yok şartlar belli
İŞKUR son kamu iş ilanında KPSS şartı aranmadan personel alımı yapacağını duyurdu ve işte işçi alımı konusunda Türkiye'nin öncüsü işsiz vatandaşlarımıza bir nebze olsun yardımcı olabilmek için yine sahnede.

İŞKUR Öğretmenevine KPSS puanı veya yaş şartı aranmaksızın daimi temizlik ve büro görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 20 Haziran'a kadar İŞKUR'un online platformu üzerinden yapılabilecek. Temizlik ve büro görevlisi pozisyonları için adayların en az lise mezunu olması yeterli olup deneyim şartı aranmıyor.

Başvuru sürecinde mülakat yapılmayacak ve adaylar öncelikli listelerden tercih yapacak. Bu iş imkanları iş arayanların ekonomik durumlarını iyileştirme ve istihdama katkı sağlama amacı taşımaktadır.

İŞKUR'un şeffaf ve kolay başvuru süreci iş arayanların güvenilir bir kurumdan destek alarak iş bulmalarını sağlamaktadır. Detayları İŞKUR web adresinde bulabilir başvurunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.