PTT-İŞKUR ile Kamuya yeni işçi alacak

PTT-İŞKUR ile Kamuya yeni işçi alacak
Türkiye'nin medarı iftarı İŞKUR ve PTT birleşerek yeni kamu personel alımı gerçekleştirecektir bu alımla ilgili işte detaylar.

2024 PTT personel alımı başvuruları Posta ve Telgraf Teşkilatı bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Her yıl veya iki yılda bir yapılan personel alım ilanlarının ne zaman yayınlanacağı henüz resmi olarak açıklanmadı.

PTT personel alımı yapacağı zaman kendi web sitesi veya ilgili siteler üzerinden duyuru yaparak başvuru kılavuzunu yayınlamaktadır. Başvurular bu kılavuza göre gerçekleştirilmektedir. Genel ve özel şartlara uygun adaylar PTT'nin belirlediği tarihlerde başvurularını yapabilecekler.

PTT'nin alım şartları arasında Türk vatandaşı olmak 18 yaşını doldurmuş ve 36 yaşından gün almamış olmak kamu haklarından yasaklı olmamak gibi kriterler bulunuyor.

Başvurular hakkında resmi açıklama yapıldığında detaylar haberimizde yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.