PTT - İŞKUR Yeni iş başı Personellerini alacak

PTT - İŞKUR Yeni iş başı Personellerini alacak
Türkiye medarı iftarı PTT yeni personel arkadaşlarını arıyor ve bunun içinde bünyesine alacağı personel konusunda İŞKUR ile çalışmasını yapıyor. İŞKUR alımı ile ilgili detaylar ise şu şekilde şekillenmektedir.

PTT personel alımı ilanlarını bekleyen vatandaşlara müjdeli haber verdi. Temmuz ayının sonlarına doğru başlayacak olan alım süreci ile özellikle kargo bölümüne yeni personel alınacak.

Başvuruların Ağustos ayında tamamlanması ve yeni personelin Eylül ayında göreve başlaması planlanıyor. İŞKUR ile işbirliği sonrası yeni personeller daha kolay seçilebiliyor.

PTT daima güzel özveriyle işini yapan Türkiye gururu kuruluşların başında yer alıyor ve kendine yakışacak ekip arkadaşları seçmek istiyor.

KPSS şartı aranmayan bu alımlarda Türk vatandaşı olma belirli yaş aralığında bulunma kamu haklarından yasaklı olmama suç geçmişi bulunmamak gereklidir.

Bunun yanında işe başvuru yapabilmek için gerekli şartlar yerine getirilmelidir. Akıl hastalığı olmamalıdır ve mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmama gibi şartlar da bu işe alımla ilgili aranmaktadır.

PTT 2024 yılı için yüksek maaşlı ve masa başı pozisyonlar dahil çeşitli kadrolarda alım yapmayı planlıyor. Bu işe başvurabilmek için İŞKUR ve PTT resmi sitelerini takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.