Şart yok KPSS aranmıyor Kamuya işçiler alınacak İşsiz kalmayacak

Şart yok KPSS aranmıyor Kamuya işçiler alınacak İşsiz kalmayacak
KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak bu durum iş arayanlar için büyük bir fırsat sunuyor. Açık pozisyonlar ve başvuru şartları belirlendi detaylar ise şöyle görünüyor.

İş arayanlar Türkiye'nin prestijli özel bankalarından biri olan İş Bankası KPSS şartı aranmadan İstanbul ve KKTC’de siber güvenlik uzmanı ve avukat pozisyonlarına personel alımı yapacak. Siber güvenlik uzmanı adaylarının ilgili mühendislik ve bilişim bölümlerinden mezun olup 30 yaş altında ve en az 3 yıl deneyimli olması gerekir.

Aynı zamanda işe girecek kişiler avukat adaylarının ise Hukuk Fakültesi mezunu olup KKTC Barosu'na kayıtlı ve 30 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir. Başvurular İş Bankası'nın kariyer sitesi üzerinden halledebilirsiniz.

30 yaş altı ve en az 3 yıl deneyimli olmaları gerekiyor. Avukat adaylarının ise Hukuk Fakültesi mezunu olup K.K.T.C. Barosu'na kayıtlı ve 30 yaş altı olmaları şartı var. Başvurular İş Bankası'nın kariyer sitesi üzerinden yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.