Sayıştay - İŞKUR Liderliği Yeni Personeller Alımı Olacak

Sayıştay - İŞKUR Liderliği Yeni Personeller Alımı Olacak
İŞKUR ve Sayıştay liderliğinde yeni ilk kez işe başlatılacak personel alımlarına başlandı işte detaylar şöyledir.

İşe alım devi İŞKUR ve Sayıştay Başkanlığı kamu sektöründeki personel ihtiyacını karşılamak için 25 yeni Denetçi Yardımcısı Adayı alacağını duyurdu.

Adayların başvurabilmesi için Devlet Memurları Kanununa uygunluk 35 yaş sınırı ilgili fakültelerden mezuniyet ve denetçilik görevini yapabilecek sağlık durumuna sahip olma gibi şartlar aranıyor.

Başvurular 21-28 Ağustos 2024 tarihleri arasında elektronik olarak ÖSYM'nin internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden ayrıca ÖSYM başvuru merkezlerinden yapılabilecek ve geç başvuru süresi ise 05 Eylül 2024.

Eleme sınavı 06 Ekim 2024 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek ve sınavda Genel Yetenek Genel Kültür İktisat Maliye Hukuk ve Muhasebe konularında testler uygulanacak.

Eleme sınavını geçen adaylar 28-29 Aralık 2024 tarihlerinde yapılacak yazılı sınava girecekler ve yazılı sınavda başarılı olanlar mülakata katılma hakkı kazanacak ve mülakatın yeri ve zamanı daha sonra duyurulacak.

Adaylar mülakat için gerekli belgeleri Sayıştay Başkanlığına teslim etmek zorunda olacaklar. Daha fazla bilgi ve başvuru detayları için Sayıştay Başkanlığı’nın resmi web sitesine göz atılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.