TOM - DSİ beraber kadrolu yeni devlet görevlileri alacağını duyurdu

TOM - DSİ beraber kadrolu yeni devlet görevlileri alacağını duyurdu
İşte yeni detaylarıyla DSİ TOM iş birliğiyle yeni devlet görevlisi alımı hakkında detaylar işte o yeni detaylar.

Devlet Su İşleri (DSİ) ve Tarım Orman Müdürlüğü (TOM), çeşitli kadrolu devlet işçisi pozisyonları için personel alımı yapacağını duyurdu. Bu muazzam işe alım duyurusunun tüm detayları ise aşağıda yer alıyor.

Bu alım kapsamında, Hatay İl Tarım Orman Müdürlüğü bünyesinde Büro İşçisi ve Kahramanmaraş DSİ 20. Bölge Müdürlüğü bünyesinde Telefon Telsiz Operatörü pozisyonları için başvurular kabul edilecek.

Başvurular, 8 Temmuz 2024 tarihine kadar İŞKUR internet sitesi, Hizmet Noktaları ve 170 numaralı telefon hattı aracılığıyla yapılabilir. Son başvuru tarihini kaçırmamanızda fayda olacaktır.

Büro İşçisi pozisyonu için Meslek Yüksek Okulu mezunu olma, KPSS'den en az 0 puan alma ve engelli raporuna sahip olma şartı aranıyor. Gerekli şartları tamamlama halinde bu iş fırsatı sizin de kapınızı çalabilir.

Aynı zamanda Telefon Telsiz Operatörü pozisyonu için en az okur yazar olma, 30 yaşını geçmemiş olma ve terörle mücadelede yaralanmış veya eski hükümlü olma şartları bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.