Türk Kızılay Bünyesine İŞKUR yeni iş başı personel alımı başlattı

Türk Kızılay Bünyesine İŞKUR yeni iş başı personel alımı başlattı
İŞKUR ile Türk Kızılay kurumu iş birliği çerçevesinde yeni personel alımlarına başlandı. İşte alınacak kişi miktarı ve aynı zamanda genel özel şartlar ise şu şekilde gelişmektedir.

Türkiye medarı iftarı İŞKUR liderliğiyle Kızılay bünyesine yeni personeller alınacaktır ve genel özel detaylar ise sizler için aşağıda detaylandırılmıştır işte ayrıntılar.

Kızılay 2024 yılı için çeşitli pozisyonlarda yeni personel alımı duyuruları yayımladı ve başvurular Kızılay Kariyer sayfası üzerinden kabul ediliyor. Yeni işe alım ilanları kapsamında Bakım ve Rehabilitasyon Uzmanı Sağlığın Geliştirilmesi ve Teşviki Yetkilisi Tercüman Eğitim Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı Psikolog ve Saha Çalışanı gibi pozisyonlar için başvurular başladı. Temizlik görevlisi yaşlı bakım teknikeri doktor müfettiş yardımcısı bağışçı ilişkileri ve kurumsal sosyal sorumluluk uzmanı anestezi ve reanimasyon uzmanı gibi alanlarda da personel alımları devam ediyor. Alımların yapılacağı şehirler arasında Ankara İzmir Gaziantep ve İstanbul yer alıyor.

Örneğin Bakım ve Rehabilitasyon Uzmanı ve Sağlığın Geliştirilmesi ve Teşviki Yetkilisi Ankara'da görev yapacak. Kızılay personel alımı için gerekli şartlar pozisyona göre değişiklik gösteriyor. Temizlik görevlisi için en az ilköğretim mezunu olma en az 2 yıl deneyim ve askerlik ile ilişiği olmama şartı aranırken yaşlı bakım teknikeri için ilgili bölümlerden mezun olma şartı aranmaktadır. Aynı zamanda sertifikalı kurs almış olma en az 1 yıl deneyim ve İstanbul'da ikamet etme şartı mevcut. Başvurular https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx adresi üzerinden yapılıyor. Adayların başvuru yapacakları pozisyonun şartlarını dikkatlice incelemesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.