TYP - İŞKUR tam 1750 kişi yeni personel alınacak dedi

TYP - İŞKUR tam 1750 kişi yeni personel alınacak dedi
İŞKUR TYP iş birliği esasıyla tam olarak bin yedi yüz elli kişiyi işe yeni alacak konuya ilişkin yeni detaylar şu şekilde.

İŞKUR tarafından Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 1750 kişilik personel alımı başladı. Bu alımlar afet salgın ve acil durum dönemlerinde kamu hizmetlerinin desteklenmesi amacıyla işsizlere geçici iş imkanı sağlamak için düzenleniyor.

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak İŞKUR’a kayıtlı olmak ve belirli sosyal sigorta kapsamında bulunmamak yer alıyor. Başvurular ikamet edilen adres üzerinden yapılacak.

İŞKUR'un web sitesi üzerinden ilgili ilanlara erişilebilecek. Alımlar farklı illerdeki valilikler kaymakamlıklar ve il özel idarelerine yapılacak olup son başvuru tarihleri ilandan ilana değişiklik göstermektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.