Yeni 240 Personel Alacağız - İŞKUR-TEİAŞ

Yeni 240 Personel Alacağız - İŞKUR-TEİAŞ
İŞKUR Türkiye medarı iftarı kurum ile TEİAŞ liderliğinde yeni kamu personelleri alımı başlatıldı işte konuya ilişkin alım detayları.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 240 sürekli işçi statüsünde tekniker alımı yapacağını duyurdu bu güzel duyuru ile beraber çok sayıda yeni işe iş başı yapmak isteyen kişi yeni işine başlamış olacak işte detaylar.

Elektrik elektronik ve harita teknikerliği branşlarında yapılacak alımlar için başvurular 5-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden kabul edilecek. Başvuru yapabilmek için KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almak gerekiyor. 217 elektrik teknikerliği 18 elektronik teknikerliği ve 5 harita teknikerliği pozisyonlarında yapılacak alımlar Türkiye'nin 51 farklı ilinde gerçekleştirilecek. Başvuru sürecinde adaylar İŞKUR’un internet sitesi veya e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecekler. Başvurular tamamlandıktan sonra KPSS P93 puan türünden en yüksek puana sahip olan adaylar arasından talep edilen pozisyon sayısının dört katı kadar aday sözlü sınava davet edilecek.

Detaylı bilgilere ve ilan metnine TEİAŞ’ın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.