1556 kişi Müjdelendi Bakanlık personel alımı yapacak

1556 kişi Müjdelendi Bakanlık personel alımı yapacak
Bakanlık bünyesine katmak için yeni personel almak için girişime adım attı ve tam manasıyla ekmek kapısı oldu. İşte tam olarak Bin beş yüz elli altı kişiye umut olacak o işe alım işte detaylar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye genelinde 27 ilde Öğretmenevleri Belediyeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ile Belediye Şirketleri için KPSS şartı olmadan 1556 yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR üzerinden başvuruların kabul edileceği belirtilirken adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve belirli adli sicil şartlarını karşılamaları gerekiyor.

Alımlar çeşitli pozisyonlarda gerçekleşecek ve ilgili kurumların resmi web siteleri üzerinden detaylı bilgilere ulaşılabilecek.

Bu süreçte kamu haklarından yoksun olmamak ve belirli suçlardan dolayı mahkûm olmamak da başvuru şartları arasında yer alıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI
1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
2. Kamu haklarından yoksun bulunmamak.
3. Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olmasına rağmen; kasten işlenen suçlardan dolayı bir yıl veya daha uzun hapis cezasına çarptırılmamış olmak veya affa uğramış olmak; devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.