1629 personel Asıl Aday İŞKUR-Tarım Bakanlığına Alınacak

1629 personel Asıl Aday İŞKUR-Tarım Bakanlığına Alınacak
Bakanlıkça duyurusu yapılan 1629 kişi yeni işe alımda Asil Adayların dikkatine dendi ve Tarım Bakanlığınca istenen belgeler şartlar neler olduğuna dair detaylar işte şöyle şekillendi.

Tarım Orman Bakanlığı İŞKUR liderliğinde tam bin altı yüz yirmi dokuz kişinin yeni işi olmuş olacak ve bu uğurda yayımlanan bilgilerde genel özel şartlarda belirtilmiştir işte alıma ilişkin diğer ayrıntılar ise şöyledir.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1629 personel alımına yönelik yeni bir duyuru yayınladı ve bu duyuru 20 Mayıs - 13 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılan tekniker ve teknisyen sözlü sınavlarının sonuçlarını içeriyor ve asil adaylar gerekli belgeleri en geç 29 Temmuz 2024'e kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'ne teslim etmelidirler.

Atamaya esas belgeleri teslim etmeyecek adaylar ise nüfus cüzdanlarının fotokopisi ile birlikte feragat dilekçesi yazarak e-posta yoluyla başvuru yapabilirler ve asil adaylardan istenen belgeler arasında dilekçe öğrenim belgesi KPSS puanı ile yerleştirilenler için ilgili diploma e-devletten alınacak.

Barkotlu nüfus kayıt örneği KPSS sonuç belgesi heyet raporu mal bildirimi adli sicil belgesi askerlik belgesi ikametgah belgesi SGK tescil ve hizmet dökümü ve vesikalık fotoğraf yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.