1629 yeni kişi İŞKUR - Tarım Orman Bakanlığına Alım Yapacak

1629 yeni kişi İŞKUR - Tarım Orman Bakanlığına Alım Yapacak
Tarım ve Orman Bakanlığı İŞKUR yönetiminde işe alım gerçekleştirilecek olup tam bin altı yüz yirmi dokuz kişi yeni işine kavuşma heyecanı yaşayacak işte detaylar.

Türkiye de işe alım denince akla gelen en büyük kurumlardan olan İŞKUR iş birliğiyle bakanlıkça yapılan duyuruda çok sayıda personeller alınacağı bildirisi geldi bildiriye aşağıda yer alan bilgilerden ulaşabilirsiniz işte detaylar.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1629 sözleşmeli personel alımı için tekniker ve teknisyen sonuçlarını açıkladı. 20 Mayıs-13 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılan sözlü sınav sonucunda asil adaylar belirlenmiş olup bu adayların gerekli belgeleri en geç 29 Temmuz 2024’e kadar Ankara’daki Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor.

Belgeler arasında dilekçe öğrenim belgesi KPSS puanına göre diploma nüfus kayıt örneği KPSS sonuç belgesi heyet raporu mal bildirimi adli sicil belgesi askerlik belgesi ikametgah belgesi SGK tescil ve hizmet dökümü ve vesikalık fotoğraf yer alıyor.

Atamaya esas belgeleri teslim etmeyecek adaylar ise nüfus cüzdanı fotokopisi ile feragat dilekçesi yazarak e-posta ile başvuru yapabilirler. Kütüphaneci arkeolog müze araştırmacısı ve restoratör pozisyonları için değerlendirme süreci devam etmekte olup sonuçlar açıklandığında bilgilendirme yapılacaktır.

Kılavuz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.