1829 kişi işe alacağız denildi İŞKUR-MSB

1829 kişi işe alacağız denildi İŞKUR-MSB
İŞKUR ve MSB işbirliği ile yeni bin sekiz yüz yirmi dokuz kişinin işe alımıyla ilgili bir çalışma bir işe alım başlatıldı işte detaylar.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruya göre 1829 sürekli işçi alımı sonuçları açıklandı. MSB yeni personel alımı yapacağını duyurmuş oldu.

İşçi alımı süreci İŞKUR'un resmi sitesinde yayımlanan ilanlar ve noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimleriyle başladı. MSB işe alımla ilgili aynı zamanda tüm bilgi İŞKUR web adresinde de yer almaktadır.

Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıklarının kontrol edilmesinin ardından sonuçlar 03-28 Haziran 2024 tarihleri arasında belge kontrolleri sonucunda belirlendi.

Sözlü ve uygulamalı sınavlara katılacak adaylar sınav çağrı belgesi ve T.C. Kimlik Kartı ile sınav merkezine girebilecekler. Başvuru şartlarını yerine getirenler işe alımla ilgili bir adım daha önde olacaklardır.

Sonuçlara ve sınav çağrı belgelerine https://personeltemin.msb.gov.tr/SonucSorgulama/Sonuc adresinden ulaşılabilir.

Başvuru süreci ve detaylı bilgiler için MSB'nin resmi internet sitesine başvurulabilir. MSB başvuru yaptıktan sonra kurumların adreslerinden durumları takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.