19 Mayıs'ta Ulaşım Ücretsiz Mi?

19 Mayıs'ta Ulaşım Ücretsiz Mi?
19 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz mi? Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı kapsamında, 29 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayınlanan Resmi Gazete kararlarına değindi.

19 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz mi? Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı kapsamında ulaşım ile ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan ulaşım ile ilgili 19 Mayıs kararlarına dair açıklamalarda bulundu.

19 Mayıs'ta Ulaşım Ücretsiz Mi?

Milli bayramlarda genel olarak toplu taşıma araçları ücretsiz oluyor. Bununla birlikte pek çok kişi, demir yollarına ait toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistme hattı ve Gayrettepe - İstanbul Havalimanı - Arnavutköy metro hattının 19 Mayıs'ta ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.