324 TCDD-İŞKUR işbirliği yeni personel alımı olacak

324 TCDD-İŞKUR işbirliği yeni personel alımı olacak
Türkiye de işe alım devi olarak bilinen İŞKUR ve TCDD işbirliği ile ortak kanıyla tam 324 kişi yeni işine kavuşmuş olacak işte detaylar.

Devlet demir yolları yeni personel alımı için İŞKUR gibi Türkiye de epey üne sahip işçi alımı kurumu ile bir araya gelerek işçi alımlarını başlatmıştır işte detaylar.

TCDD bünyesine 324 personel alımı yapacağını duyurdu. Alınacak personel arasında 238 hat bakım onarım memuru 4 avukat 71 hareket memuru 1 mühendis 1 puantör ve 9 sürveyan bulunuyor.

Başvuru şartları arasında ilgili ön lisans ve lisans programlarından mezun olma gibi nitelikler yer alıyor.

Özellikle hat bakım onarım memurluğu için adayların erkek olması ve belirli raylı sistemler teknolojisi programlarından mezun olmaları gerekiyor.

Adaylar başvurularını ÖSYM üzerinden 18 Temmuz 2024 tarihine kadar yapabilecekler. Başvuru ve tercih kılavuzuna ÖSYM’nin resmi web sitesinden ulaşılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.