35 Bin Lira Maaşla Bakanlık İŞKUR önderliği Yeni Personel Alınacak

35 Bin Lira Maaşla Bakanlık İŞKUR önderliği Yeni Personel Alınacak
Bakanlık İŞKUR idaresince iş birliği ile 35 bin gibi güzel bir rakamla yeni personel alımı için kolları sıvadığını ilan etti işte detaylar.

Sanayi Bakanlığı lise mezunu kadın ve erkek adaylar için en az 35 bin TL maaşla personel alım ilanını duyurdu. Doğu Karadeniz Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) ise KPSS puanı ile lise mezunu temizlik personeli alımı yapacağını açıkladı.

İlanda adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesindeki genel şartları taşıması gerektiği ve özel olarak en az 60 KPSS P94 puanı almış olmaları gerektiği belirtildi.

Adayların en az 90 gün temizlik personeli olarak çalışmış olmaları ve SGK hizmet dökümü ile bunu belgelemeleri gerekiyor. Sağlık raporu da talep edilen şartlar arasında.

2 kadın ve 2 erkek olmak üzere toplam 4 temizlik görevlisi alınacak olan bu pozisyon vardiyalı çalışma düzenini kapsıyor ve adayların iç ve dış mekânlarda çalışmaya engel durumlarının olmaması gerekiyor.

Başvurular 29 Temmuz - 9 Ağustos 2024 tarihleri arasında online olarak yapılacak. DOKAP bölgenin kalkınmasına katkıda bulunacak bu personel alımıyla iş arayanlara önemli bir fırsat sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.