37.941 kişiye gün doğdu İŞKUR yeni işçi alımı fırsatı yarattı

37.941 kişiye gün doğdu İŞKUR yeni işçi alımı fırsatı yarattı
Dünyaca ünlü işe alıma kurumumuz İŞKUR evet otuz yedi bin kişiyi aşan kaliteli bir işe alımdan söz ediyor ve alım şartları genel şartlar ise aşağıda yer alıyor işte detaylar.

İŞKUR ile tam 37 bin dokuz yüzü aşan insan yeni işine kavuşmak için bu eşsiz kurumun kapısını çalmaya devam ediyor işte detaylar şu şekilde gelişmeye devam ediyor.

2024 yılında kamu kurumları toplamda 37.941 kişiyi işe almayı planlıyor ve Sağlık Bakanlığı özellikle eleman sıkıntısı yaşanan bölgelerde çalıştırılmak üzere yıl sonuna kadar 36 bin sağlık personeli alacak.

Bu personel alımı; diyetisyen ebe hemşire sağlık memuru sağlık teknikeri tabip ve uzman tabip pozisyonlarını kapsıyor ve çeşitli üniversiteler de yeni akademik kadrolarını oluşturmak için personel alım ilanları yayınladı.

Örneğin Bartın Üniversitesi bir bahçıvan Erzurum Teknik Üniversitesi 15 öğretim üyesi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ise 21 öğretim üyesi ve 4 öğretim elemanı alacak. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 16 Temmuz 2024'ten itibaren çeşitli pozisyonlarda 59 işçi alımı yapacak.

Jandarma Genel Komutanlığı 323 astsubay ve 200 subay alımının yanı sıra bir de engelli işçi alacak. Konya Teknik Üniversitesi İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Süleyman Demirel Üniversitesi Gebze Teknik Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi de çeşitli öğretim üyesi ve elemanı alımları gerçekleştirecek.

Başvuru süreçleri ve şartları Resmî Gazete'de yayınlandı ve adayların son başvuru tarihlerine dikkat etmeleri gerekiyor ve detaylı bilgi ve başvurular için İŞKUR'un resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.