37 Bin Kişilik İŞKUR İşçi Alımı Dev İstihdam Başladı Kapılar Aralandı

37 Bin Kişilik İŞKUR İşçi Alımı Dev İstihdam Başladı Kapılar Aralandı
İŞKUR devlet kısımlarına yeni 37 bin kişilik devasa bir işe alım başlattığını duyurdu ve böylelikle kamu kurumlarına istihdam da resmen başlamış oldu işte detaylar.

İŞKUR Türkiye en büyük işe alımlardan sorumlu sözü geçen işçi işveren arasındaki dengede söz sahibi kurum yeni bir işe alım daha başlatarak yeni personel alımlarını tetikledi ve kamu kurumlarına otuz yedi bin seviyesinde yeni kişiler alınacak işte detaylar.

İŞKUR tarihin en büyük alımlarından birine daha imzasını atacak ve kamu kurumları yeni personellerini karşılamış olacak böylelikle yeni istihdam alanları da açığa çıkarılmış olacaktır.

2024 yılında kamu kurumları toplamda 37.941 personel alımı yapacak ve Sağlık Bakanlığı yıl sonuna kadar diyetisyen ebe hemşire sağlık memuru sağlık teknikeri tabip ve uzman tabip pozisyonlarında 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alacak.

Bartın Üniversitesi bir bahçıvan Erzurum Teknik Üniversitesi 15 öğretim üyesi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 21 öğretim üyesi ve 4 öğretim elemanı alacak ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü çeşitli pozisyonlarda 59 işçi alımı yapacak.

Jandarma Genel Komutanlığı 323 astsubay ve 200 subay alacak ayrıca engelli bir işçi alımı da gerçekleştirecek ve Konya Teknik Üniversitesi 2 İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 11 öğretim üyesi ve 4 öğretim görevlisi Süleyman Demirel Üniversitesi 5 öğretim elemanı Gebze Teknik Üniversitesi 16 öğretim üyesi ve 6 öğretim elemanı Atatürk Üniversitesi ise 3 öğretim üyesi alacak.

Başvuru süreçleri ve şartları Resmî Gazete’ de yayınlandı ve adayların son başvuru tarihlerini kaçırmamaları gerekiyor ve tüm ilanlarla başvurular için ise İŞKUR'un resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.