4 Bin 195 İŞKUR yeni personeli Alınacak Başvurular Başladı

4 Bin 195 İŞKUR yeni personeli Alınacak Başvurular Başladı
İŞKUR tarihinin en güzel işe alımlarından birini gerçekleştirmek için yine kollarını sıvadı ve işçi işveren orta noktasını güzel şekilde bulacak şekilde bir işe alım başlattı işte detaylar.

Ülkemiz de işe alımlar denince iş için başvurular denince ilk akla her zaman gelen İŞKUR sayesinde bu güne kadar pek çok sayıda vatandaşımız işe girmiş oldu ve işe başlama imkanlarından da fazlasıyla yararlandı işte yine güzel bir işe alım ve de işte detaylar.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından duyurulan ilanlarla en az ilkokul mezunu 4.195 temizlik görevlisi alınacak.

Başvurular İŞKUR'un web sayfası üzerinden yapılacak ve temizlik görevlileri çeşitli illerde özel sektör firmalarında çalışacak.

Görevleri arasında işyerlerinin temizlik ekipmanlarını kullanarak etkin temizlik yapmak çevre koruma düzenlemelerine uymak alanları havalandırmak temizlemek.

Süpürme işlemlerini gerçekleştirmek camları silmek zeminleri parlatmak ve çalışma alanındaki çöpleri toplamak gibi işler yer alıyor.

Bürolarda tuvalet lavabo ofis camları ve teknik donanımların temizliğini yapmak büyük üretim işletmelerinde ise makinelerin teçhizatların ve üretim alanlarının hijyenini sağlamakla sorumludurlar.

Temizlik görevlileri görevlerini günlük haftalık veya aylık temizlik planlarına göre yerine getirirler ve amirleri tarafından verilen diğer görevleri de üstlenirler.

Başvuru yapmak isteyenler İŞKUR kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparak açık iş ilanlarına başvurabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.