AFAD yeni işçi alımına Yeşil ışık yaktı Yeni alımlarımız olacak

AFAD yeni işçi alımına Yeşil ışık yaktı Yeni alımlarımız olacak
İŞKUR aracılığıyla AFAD yeni ilk işe başlayacak yeni personel alımına yeşil ışık yakmış durumda. İŞKUR ile beraber organize edilen bu işe alım için aşağıda detayları inceleyebilirsiniz.

AFAD ve İŞKUR aracılığı ile büyük bir alımla beraber Türkiye de her zaman insanların iş bulmasına vesile olunması gerekçesiyle mutluluk verici bir haber daha yayımlandı. Bu güzel istihdam haberine göre AFAD İŞKUR birlikteliğiyle beraber yeni ilk kez iş başı yapacak yepyeni personel alımlarına yeşil ışık yakılmış oldu işte konunun ayrıntıları aşağıdaki gibidir.

Türkiye Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ülke genelindeki acil durum kapasitesini artırmak amacıyla Adıyaman Gaziantep ve Kahramanmaraş illerinde toplam 1300 geçici işçi (TYP) alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılan duyuruda Adıyaman’da 700 Gaziantep’te 300 ve Kahramanmaraş’ta 300 işçi alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması 18 yaşını tamamlamış olması İŞKUR'a kayıtlı olması belirli sosyal sigorta ve sağlık sigortası şartlarını taşıması emekli veya malul aylığı almıyor olması ve öğrenci olmaması gerekmektedir (açık öğretim öğrencileri hariç). Başvurular İŞKUR aracılığıyla en geç dört gün içinde tamamlanmalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.