Aile Bakanlığı-İŞKUR 27 ilde tam 1556 kişiye yeni iş başı iş imkanı

Aile Bakanlığı-İŞKUR 27 ilde tam 1556 kişiye yeni iş başı iş imkanı
İŞKUR ve Aile Bakanlığı öncülüğünde tam 27 şehrimizde büyük bir alım gerçekleştirilmek üzere alım ekranları açılmıştır ve tam olarak bin beş yüz elli altı kişi yeni işine kavuşacaktır işte detaylar.

İŞKUR Aile Bakanlığı büyük bir işe alım için adım atmıştır tam yirmi yedi şehrimizde bin beş yüzden fazla insanımıza istihdam için kolları sıvayan bu ikili sayesinde epey insanın yüzü gülecek ve yeni işlerine kavuşmuş olacaklar işte detaylar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 27 ilde KPSS şartı aranmaksızın 1556 yeni personel alımı yapacağını duyurdu ve de böylelikle geniş bir işe alımda siz de şans bulabilirsiniz.

Başvurular İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden yapılabilir. Alımlar Öğretmenevleri Belediyeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ve Belediye Şirketleri gibi kurumları kapsıyor.

Başvuracak adayların belirli suçlardan mahkum olmamış veya affa uğramış olması gerekmektedir belli şartları yerine getirenler bu işe alımda daha şanslı hale gelecektir.

Bu alım istihdam arayışındaki vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor ve belirtilen bilgilere göre alımlar bütün hızıyla sürüyor olacaktır işte detayların devamı da şu şekilde.

Detaylar ve başvuru süreci hakkında bilgi için İŞKUR'un resmi web sitesi takip edilmelidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.