Alanya’da ikamet eden ve iş arayanlar dikkat! İşkur yeni ilanını yayımladı!

Alanya’da ikamet eden ve iş arayanlar dikkat! İşkur yeni ilanını yayımladı!
Alanya lokasyonunda ikamet eden ve iş arayan vatandaşlara müjde İşkur’dan geldi. Yayımlanan ilan kapsamında farklı kadrolarda personel alımı yapılacağı duyuruldu. Alımlar hangi kadrolardan yapılacak? Başvuru için son tarih ne? İşte detaylar...

İşkur yayımladığı son ilan ile Alanya’da iş arayan vatandaşların yüzünü güldürdü. Adaylar https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden 14 Haziran 2024 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Alımlar hangi kadrolarda olacak?

İşkur üzerinden yayınlanan ilana göre şu kadrolarda eleman alımı yapılacak.

  • Hasta ve Yaşlı Bakım

  • Röntgen Teknisyeni

  • Depo Sevkiyat Sorumlusu

  • Huzurevi Müdürü

  • Beden Eğitimi Öğretmeni

  • Turizm ve Otelcilik

Her kadro için ayrı ayrı şart ve nitelikler aranmaktadır. Bazı kadrolar için adayların tam zamanlı çalışmaya elverişli olması gerekirken bazı kadrolar için 45 yaş üstü olmaması gerekmektedir. Bununla beraber Beden Eğitimi Öğretmenliği kadrosu için adayların ilgili bölümlerden mezun olması şarttır.

Detaylı bilgi ve başvuru için adaylar İşkur e-şube üzerinden ilanları ziyaret etmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.