Alex Anlatarak Değil Göstererek İlerledi

Alex Anlatarak Değil Göstererek İlerledi
Bir döneme damgasını vuran Alex temposundan hiçbir şey kaybetmediğini değerli Antalyaspor oyuncularına göstermek istedi ve antremanda ilginç bir yöntem seçti işte detaylar.

Başarılı teknik adam bir dönem Türkiye de yaşlısından gencine her kesin gönlünde taht kurmasını iyi bilmiş biriydi ve oynadığı futbolla serbest vuruşlarıyla penaltı kaçırmamasıyla adeta ülkeyi büyüleyen Alex şimdi bu güzel marifetleri Antalya Spor güzel oyuncularına enjekte etmek istiyor.

Brezilyalı eski futbolcu ve şu anda Antalyaspor'un teknik direktörü olan Alex de Souza antrenman sırasında sergilediği yeteneklerle dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'de 2004-2012 yılları arasında gösterdiği üstün performansla tanınan Alex 344 maçta 172 gol ve 150 asist yaparak iki kez gol kralı ve dört kez asist kralı olmuştu.

Şimdiki görevi olan Antalyaspor'da da tecrübelerini genç futbolculara aktaran Alex son antrenmanda yaptığı çalımlarla genç futbolcuları büyüledi.

Bu anlar sosyal medyada büyük beğeni topladı Alex'in hala saha içindeki etkileyici yeteneklerini sergileyebildiğini kanıtladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.