Bakanlık İŞKUR öncülüğü 36.000 Kişiye İŞ

Bakanlık İŞKUR  öncülüğü 36.000 Kişiye İŞ
Ülkemizde işe alım denince akla gelen büyük kurum İŞKUR ve Bakanlık liderliği sayesinde muhteşem bir şekilde yeni 36 Bin kişiye ekmek kapısı açıldı işte detaylar.

Türkiye de işe alımlarda öne çıkan her anlamda öncülüğünü belli eden kurum İŞKUR ve Bakanlık yine güzel bir işe imza atarak 36 Bin gibi güzel bir rakama ekmek kapısı açacak işte konuya ilişkin alıma ilişkin olarak bilgi sunulan detaylar şu şekildedir.

Sağlık Bakanlığı 2024 yılında sağlık sektöründeki insan kaynağı ihtiyacını karşılamak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla 36 bin sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile başlayan bu süreçte farklı kadrolar için toplamda 36 bin kişi istihdam edilecek.

Kadro dağılımına göre; 1 diyetisyen 9 ebe 2 hemşire 25 sağlık memuru 1 sağlık teknikeri 3 bin 498 tabip ve 32 bin 464 uzman tabip alınacak. Bu personeller acil sağlık hizmetleri ilçe sağlık müdürlükleri toplum sağlığı merkezleri sağlık evleri ve yataklı tedavi birimlerinde görev yapacaklar. Başvuruların temmuz ve ya ağustos aylarında başlaması öngörülüyor ve yerleştirme işlemleri başvuru sürecinin ardından gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanlığı'nın bu büyük personel alımı eleman temininde güçlük çekilen yerlerde sağlık hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine önemli katkı sağlayacak ve sektörde büyük bir heyecanla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.