Büyük bir mesleki işçi alımı daha gerçek olacak İŞKUR alım ekranları sundu

Büyük bir mesleki işçi alımı daha gerçek olacak İŞKUR alım ekranları sundu
İŞKUR tarafından yapılan iş ilanlarına başvuru için son dakikalar yaklaşıyor Çeşitli mesleki pozisyonlar için alımlar yapılacak ve detayları ise şöyle olacaktır. İşte sizlere İŞKUR işe alım bilgi ve başvuru ekranları bilgisi.

İŞKUR tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru süresi sona ermek üzere ve bugün başvuru ekranı son kez açılacak. 17 Haziran 2024 son başvuru tarihi olan ilanlar arasında Bolu Dağı Turistik Dinlenme Tesisi A.Ş. için servis elemanı (garson) ve kasiyer pozisyonları bulunuyor. Bolu'da iş arayan vatandaşlar için yeni iş fırsatları sunuluyor.

Başvurular İŞKUR veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR resmi web sitesini ziyaret ederek işlemlerini vakit kaybetmeden tamamlamaları gerekiyor. İŞKUR'un resmi sitesi veya e-Devlet üzerinden başvurularını tamamlamalı.

Özellikle Bolu'da iş arayanlar için yeni ilanlar eklenmiş olup Bolu Dağı Turistik Dinlenme Tesisi A.Ş. için servis elemanı ve kasiyer alımı yapılacaktır. Başvurular İŞKUR e-şube üzerinden de yapılabiliyor.

Özellikle Alımı yapılacak pozisyonlar İŞKUR sayfasında ise şöyle belirtilmektedir.

BOLU DAĞI TURİSTİK DİNLENME TESİSİ ANONİM ŞİRKETİ-Servis Elemanı (Garson)

BOLU DAĞI TURİSTİK DİNLENME TESİSİ ANONİM ŞİRKETİ-Kasiyer

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.