EÜAŞ - İŞKUR yeni 74 iş başı Memur Alımı Başlattı

EÜAŞ - İŞKUR yeni 74 iş başı Memur Alımı Başlattı
İŞKUR ve EÜAŞ işbirliği kapsamında yeni tam olarak tam olarak 74 kişiye iş imkanı tanınacak ve bu yeni kişiler gerekli oryantasyonları tamamlanınca direkt olarak işe başlayacaklar işte detaylar.

İŞKUR ve Elektrik Üretim Anonim Şirketince yeni personel yeni memur alımları başlatıldı ve kanun ve de prosedürlere uygun olarak bu alımlar başlatıldı işte detaylar.

Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) KPSS 2024/1 tercihleri ile 74 memur alımı yapacak İŞKUR aracılığıyla böylesi güzel bir işe alım gerçekleştirilmiş olacaktır.

Başvurular 18 Temmuz 2024 tarihine kadar ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek ve bu tarih itibariyle de başvurular son bulmuş olacaktır.

Lisans mezunlarının başvurabileceği pozisyonlar için adayların belirtilen şartları nitelik kodlarını ve özel koşulları dikkatle incelemeleri gerekiyor ve de koşullar size uygunluğu anında başvurunuzu yapınız.

KPSS-2024/1 Tercih Kılavuzunda yer alan kadro ve pozisyonlara başvurmak isteyen adayların 2022'de yapılan KPSS sınavlarından uygun bir puana sahip olmaları şarttır.

Başvuruların geçerli olabilmesi için tercihlerin kurallara uygun yapılması ve adayların mezun durumda bulunmaları gerekmektedir başvuru esnasında doğru bilgilerin beyan edilmesi son derece önemlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.