GSB - İŞKUR yeni ilk kez çalışacak personeller alınacak

GSB - İŞKUR yeni ilk kez çalışacak personeller alınacak
İŞKUR GSB iş birliğiyle çok sayıda işsiz ilk kez iş başı yapabileceği yeni işine kavuşacak. Böylelikle istihdama da büyük bir katkıda bulunulmuş olacaktır işte detaylar.

Bakanlık İŞKUR iş birliğiyle 2024 yılı için yeni personel alımını bizzat duyurdu ve bu alımla beraber çok sayıda işsiz gencimize de güzel bir umut doğmuş oldu. Alıma ilişkin tarihler şartlar ve diğer her şey aşağıda detaylandırılmıştır işte bu eşsiz istihdama ilişkin tüm detaylar şu şekilde cereyan etmektedir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından yayımlanan duyuruda 2024 yılı için açılan 16 personel alımının başvuru sonuçları açıklandı. 06 – 17 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan başvuruların sonuçları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden öğrenilebilecek.

375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6'ncı maddesi ve ilgili yönetmelik hükümleri uyarınca yapılacak "Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı" sınavı 17 – 19 Temmuz 2024 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek. Sözlü/uygulamalı sınavın uygulama aşaması 17 Temmuz'da sözlü aşaması ise 18 – 19 Temmuz'da yapılacak. Başvuru sonuçlarına ve sınav detaylarına ilişkin bilgilere GSB resmi sayfasında rahatlıkla ulaşılabilir.

Başvuru Klavuzu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.