HUZUREVLERİ - İŞKUR Yeni İş başı personel alımını Resmen Duyurdu

HUZUREVLERİ - İŞKUR Yeni İş başı personel alımını Resmen Duyurdu
Türkiye de işe alımlarda akıllarda yer alan akıllara kazınan İŞKUR ile Huzurevleri iş birliği çerçevesinde yeni personel alımları başlatıldı ve iş başı yeni personeller için genel özel şartlar ise şöyle sıralandı işte detaylar.

Ülkede iş alımları denince ilk akla gelenden söz ediyoruz İŞKUR işe girmek için bekleyen vatandaşlarımız için harika bir adım daha attı ve KPSS gibi puan türlerinden puan istemedi ve de Huzurevlerine yeni personel alımlarını resmen başlattı işte detaylar.

Türkiye'nin önde gelen işçi alım merkezi İŞKUR KPSS şartı aranmaksızın huzurevlerine personel alımı başlattı.

Yeni işe alınacak personeller en az 19.279 TL maaş ve harika sosyal haklarla çalışacak.

Başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yapılabilir ve süreç tamamen şeffaf bir şekilde takip edilebilir.

Adayların İŞKUR'a kayıtlı işsiz statüsünde olması ilgili eğitimleri tamamlamış ve deneyimli olması gerekiyor.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı pozisyonları Gaziantep Bursa Mersin Düzce Çorum Nevşehir İzmir Kahramanmaraş Aydın Muğla ve Manisa gibi illerde açık bulunuyor.

Bu pozisyonlar hastaneler özel bakım merkezleri veya hasta/yaşlının evinde çalışma imkanı sunuyor.

İlanların son başvuru tarihleri pozisyonlara göre değişiklik gösteriyor bu nedenle adayların ilan detaylarına dikkat etmeleri önemli.

Huzurevlerinde çalışmak yaşlıların günlük ihtiyaçlarını karşılamak ve onların daha konforlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak açısından büyük önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.