İBB Yeni Metro hizmet Personeli Alımı duyurdu İşte şartlar...

İBB Yeni Metro hizmet Personeli Alımı duyurdu İşte şartlar...
5 - 21 Haziran tarihleri arasında İstanbul BB Metro hizmet personel alımını duyurdu ve detaylar için aşağıdaki bilgileri okuyabilirsiniz. İşte İBB yeni metro hizmet personel alımına ilişkin yeni bilgiler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı METRO İstanbul farklı kadrolarda toplam 318 personel alımı yapıyor. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları askerlikle ilgilerinin olmaması sahada çalışabilmeleri 30 yaşını aşmamış olmaları gerekiyor. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları vardiyalı sistemde çalışabilmeleri ve tercihen mesleki yeterlilik belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Kontenjanlar arasında elektrik ve elektronik mühendisleri insan kaynakları uzman yardımcısı inşaat mühendisi kaynak ve metal işleri ustası makine mühendisi mekanik teknisyeni otomotiv teknik bakım personeli raylı sistemler mühendisi torna tesviye ustası ve tren sürücüsü gibi pozisyonlar bulunmaktadır.

Başvurular 5-21 Haziran 2024 tarihleri arasında İBB Kariyer sayfası üzerinden yapılacaktır.

Kaynak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.