İç İşleri Bakanlığı 75 kişi alacak istihdamla Memur Alınacak - İŞKUR

İç İşleri Bakanlığı 75 kişi alacak istihdamla Memur Alınacak - İŞKUR
75 kişiye iş fırsatı İç İşleri Bakanlığınca geldi İŞKUR öncülüğü de bulunan harika ötesi bir işçi alımı olacaktır. Bu işe alımla ilgili detaylar şu şekilde ilerliyor işte ayrıntılar.

İçişleri Bakanlığı 75 İl Planlama Uzman Yardımcısı alımıyla ilgili duyuru yayımladı. 29 Şubat-08 Mart 2024 tarihlerinde yapılan sözlü sınav sonuçlarının açıklandığını belirten duyuruda adayların puanlarını e-Devlet üzerinden "Başvurularım" sekmesinden öğrenebilecekleri ifade edildi.

Türkiye medarı iftarı İŞKUR ile İçişleri personel alım dairesi bünyesinde yeni kişiler istihdama dahil edilecektir yeni işbaşı personel alım şartları aşağıda dile getirilmiştir işte detaylar. Adaylara ayrıca yazılı bildirim yapılmayacak. Sözlü sınav puanına itirazlar 31 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında mesai saatleri içinde bizzat veya faks yoluyla İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne dilekçe ile yapılabilecek.

İtirazların ardından sonuçlar e-Devlet üzerinden duyurulacak. Adayların hak kaybı yaşamamak için duyuruları ve e-Devlet üzerindeki durum bilgilerini takip etmeleri gerektiği vurgulandı. Tüm bu süreçler bakanlığın resmi internet sayfasında da yayımlanan duyurularla adaylara bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.