İŞKUR 1150 kişi alım başlattı En az Lise Mezunları düşünüldü

İŞKUR 1150 kişi alım başlattı En az Lise Mezunları düşünüldü
İŞKUR Türkiye de işveren işçi çevresini muhteşem bir şekilde birleştirmeyi başaran kurumdur ve bünyesinde işsizlik bitirmek gibi bir durum vardır işte bu alımda bu istihdam açıklarının sonu olması içindir işte detaylar.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) özel sektör kurumlarına yönelik olarak en az lise mezunu 1150 büro personeli alımı için duyuru yaptı. Başvurular 18 yaşını doldurmuş ve en az lise mezunu olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından yapılabilecek.

Alım yapılacak pozisyonlar arasında büro işçisi teknik servis elemanı dış ticaret büro memuru genel büro memuru noter katibi idari işler büro memuru büro yönetimi elemanı ve sekreterlik meslek elemanı gibi çeşitli alanlar bulunuyor.

iskur-1150-kisi-alim-baslatti-en-az-lise-mezunlari-dusunuldu.jpg

Adaylardan beklenen özellikler arasında güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması ekip çalışmasına yatkınlık yüksek iletişim becerisi analitik düşünme yeteneği Office programlarına hakimiyet ve güler yüzlülük gibi kriterler yer alıyor.

Başvurular İŞKUR’un e-Devlet üzerinden online olarak kayıt yapılması ve ardından uygun ilanlara başvurulması şeklinde gerçekleştirilecek.

Büro personeli ofis içi iletişim yazışma raporlama ve misafir karşılama gibi görevleri üstlenirken dış ticaret firmaları dil bilme muhasebe ofisleri ise iş programlarına hakimiyet gibi özel şartlar arayabiliyor.

İŞKUR kayıt işlemleri ise iş arayanların kurum portalına üye olmaları veya şahsen başvurmaları ile yapılıyor tam ve doğru bilgi vermek uygun işe yerleştirilmelerinde önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.