İŞKUR 12 Şehir Hastanesi Tam 491 Kişi İşe Alınacak

İŞKUR 12 Şehir Hastanesi Tam 491 Kişi İşe Alınacak
Türkiye de işe alımlarda ismi asla hafızalardan çıkmayan İŞKUR öncülüğünde tam 12 hastaneye 491 kişilik işe alım gerçekleşecektir işte detaylar.

Türkiye'de 12 şehir hastanesinde KPSS şartı aranmaksızın toplamda 491 işçi alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla gerçekleştirilecek alımlarda hastanelerdeki çeşitli pozisyonlar için personel ihtiyacı karşılanacak.

Etlik Başakşehir Çam ve Sakura Konya Tekirdağ Bilkent Manisa Kocaeli Bayraklı Kayseri ve Bursa şehir hastaneleri sterilizasyon görevlisi biyomedikal cihaz teknikeri temizlik görevlisi beden işçisi aşçı aşçı yardımcısı hemşire güvenlik görevlisi servis elemanı çağrı merkezi müşteri temsilcisi otopark görevlisi çamaşırcı klinik destek elemanı ve şoför gibi farklı pozisyonlarda alımlar yapacak.

Örneğin Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde 19 sterilizasyon görevlisi 3 dezenfeksiyon sterilizasyon ve antisepsi teknikeri 1 biyomedikal cihaz teknikeri alımı yapılacak.

Kocaeli Şehir Hastanesi ise 20 beden işçisi 20 aşçı yardımcısı 5 hemşire ve 10 güvenlik görevlisi gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek.

Bayraklı Şehir Hastanesi'nde 40 temizlik görevlisi ve 30 beden işçisi alınacak. İlanlara başvurmak için İŞKUR adresine giriş yapıp ilgili ilan numarasını aratarak başvuru yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.