İŞKUR: 124 Bin Kişiye İş Verilecek Hem de 81 İli Kapsayan İşe Alım

İŞKUR: 124 Bin Kişiye İş Verilecek Hem de 81 İli Kapsayan İşe Alım
Tam 81 ilde işe alımlar yapılacak ve 124.000 kişiye ekmek kapısı olunacak işte genel özel şartlarla İŞKUR işe alım detayları.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Temmuz ayı itibariyle toplamda 124 bin 351 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu.

İlan edilen pozisyonlar arasında en fazla açık kontenjan beden işçisi (30.076) ve temizlik görevlisi (4.469) olarak belirlenirken çeşitli sektörlerde geniş bir yelpazede iş fırsatları sunuluyor.

İşe alımda diğer önemli pozisyonlar arasında makineci (dikiş) paketleme işçisi ambar/depo görevlisi satış elemanı/danışmanı ve garson yer alıyor ve bu alımlar İŞKUR garantisiyle gerçekleştirilecektir.

Konfeksiyon işçisi ön muhasebeci şoför (yük taşıma) özel güvenlik görevlisi (silahsız) gazaltı kaynakçısı ve forklift operatörü gibi farklı meslekler de listede bulunuyor.

İŞKUR üzerinden bu ilanlara başvurmak isteyen adaylar Google’da İŞKUR araması yaparak e-devlet sistemi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Bu geniş kapsamlı iş ilanları Türkiye'nin 81 ilinde istihdam fırsatlarını artırmayı hedefliyor ve farklı yetenek ve deneyim seviyelerindeki adaylar için çeşitli iş imkanları sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.