İŞKUR 21 kişilik alıma öncülük etti Kamuya Yeni Personel Alınacak

İŞKUR 21 kişilik alıma öncülük etti Kamuya Yeni Personel Alınacak
İŞKUR İl Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre 21 kişilik personel açığı var

Türkiye de işe alımlarda kendini daima belli etmeyi seven her anlamda işsiz insanların dertlerine çare olmaktan asla geri durmayan İŞKUR şimdi bu alımda da rolünü iyi biliyor ve çok sayıda işçi alımına el atmaktadır.

İşe ihtiyacı olan insanların mutlaka bir kez girip baktığı web adresi de bulunan İŞKUR böylesi bir tecrübe ile TR'de bir ilk olmayı sürdürüyor ve bu eşsiz işe alıma da öncülük etmeye devam etmektedir.

İŞKUR İl Müdürlüğü'nün duyurusuna göre Karadeniz Ereğli Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Obal Alüminyum firması çeşitli mesleklerde toplam 21 kişilik personel alımı yapacak.

Bu alımlar kapsamında 15 beden işçisi 1 vinç operatörü 1 forklift operatörü ve 4 kamyon şoförü aranıyor ve beden işçileri için ilkokul mezunu ve 18-50 yaş arası vinç ve forklift operatörleri için lise mezunu olmalıdır.

Aynı zamanda 25-45 yaş arası kamyon şoförleri için ise ilkokul mezunu 25-45 yaş arası ve en az 1 yıl deneyimli adaylar tercih edilecek ve başvurular Ereğli İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürlüğünde yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.