İŞKUR 22.850 TL Maaşla İŞ Müjdesi Hemen başvur işe başla

İŞKUR 22.850 TL Maaşla İŞ Müjdesi Hemen başvur işe başla
İŞKUR yine muazzam bir müjde sunarak iş arayan kesime mutluluk verecek bir iş bulma fırsatı oluşturdu. Maaşı dolgun güzel bir iş müjdesi ve başlangıç nasıl yapılacak şartlar ne işte detaylar.

İŞKUR Türkiye de işe alımda büyük anlamda sözü geçen kurum yine yaptı yapacağını ve bu muhteşem işe alıma da el attı. İşi olmayanlar mutlaka başvurup size uygun olması halinde hemen başvurup hemen işe alınabileceksiniz işte detaylar.

İŞKUR Türkiye çapında yine güzel bir işe imza attı ve işe ihtiyacı olan kesimler için en güzelinden bir işe alım tasarladı. Bu işe alımda büyük katkısı olan ise TYP konusunda işçi alımını açan ara kurumlar oldu ve TYP işe alımları böylelikle başlamış oldu detaylı işe alım için aşağıdaki bilgileri okuyabilirsiniz işte detaylar.

Türkiye genelinde İŞKUR tarafından KPSS şartı aranmaksızın temizlik görevlisi pozisyonları için alımlar başladı ve en az maaş miktarı 22.850 TL olarak belirlendi. Başvurular 9-30 Temmuz 2024 tarihleri arasında İŞKUR'un internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuru şartları arasında ilkokul mezunu olma belirli yaş aralığında bulunma ve sağlık durumunun temizlik görevlisi olarak çalışmaya elverişli olması yer alıyor. İŞKUR'un internet sitesi düzenli olarak güncellenmekte bu nedenle adayların siteyi sık sık kontrol etmeleri ve gerekli belgeleri önceden hazırlamaları önemlidir. Başvuru yapan adaylar Türkiye'nin çeşitli illerindeki kamu kurum ve kuruluşlarında temizlik görevlisi olarak çalışmaya başlayacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.