İŞKUR 254 yeni personel alım ekranı açtı

İŞKUR 254 yeni personel alım ekranı açtı
Türkiye işe alma devi yine güzel bir işe alımla karşımızda ve bu kez tam 254 kişinin ekmek sahibi olmasını sağlayacak işte detaylar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İŞKUR'un duyurusu üzerinden Emek Personel LTD ŞTİ aracılığıyla toplam 254 işçi alımı yapacağını açıkladı. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması 18 yaşını doldurmuş olması ve kamu haklarından mahrum olmaması gibi şartları sağlaması gerekmektedir

Erkek adayların askerlik görevini yapmış veya muaf olmaları istenmektedir. Alım yapılacak pozisyonlar arasında beden işçisi greyder operatörü harita mühendisi harita teknikeri inşaat teknolojisi teknikeri inşaat ustası iş makineleri operatörü alınacak.

Aynı zamanda silindir operatörü kent plancısı şoför biyosidal ürün uygulayıcısı çocuk gelişimi ve eğitimi elemanı elektrik teknisyeni ergoterapist fizyoterapist okul öncesi öğretmeni psikolog sosyal hizmet uzmanı sosyal hizmetler görevlisi de alınacak.

Bunun yanında danışmanlık meslek elemanı ve sosyolog bulunmaktadır. Başvurular şahsen belirtilen adrese yapılacak olup son başvuru tarihi 2 Temmuz tarihidir ve uygun adaylar görüşmeye çağrılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.