39 İli Sektör Bazlı işe Alımlarla Müjdeledi İŞKUR İşte Detaylar

39 İli Sektör Bazlı işe Alımlarla Müjdeledi İŞKUR İşte Detaylar
Türkiye de işe girmek iş aramak ve iş bulmak konusunda en klas isme sahip kurumdan bahsediyoruz. İşte tamı tamına 39 ile yayılan bir işe alma mevcut ve de işte ayrıntılar.

İŞKUR işsizlikle mücadele kapsamında 39 ilde toplam 4600 kişilik personel alımı yapacak. Alım yapılacak iller arasında çok sayıda ilimiz var. Kadrolar temizlik işleri park ve bahçe işleri yol yapım ve onarım işleri ulaşım hizmetleri zabıta hizmetleri ve sosyal hizmetler olarak belirlendi. Başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yapılacak olup ilgilenenler arama bölümüne ilgili kadro isimlerini yazarak başvurabilirler.

İŞKUR işsizlikle mücadele kapsamında 39 ilde toplam 4600 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. Bu iller arasında Denizli İstanbul Tekirdağ Aydın Çankırı Sivas Bursa Manisa Eskişehir Afyonkarahisar Burdur Muğla Antalya Erzurum Kütahya Çanakkale Çorum Amasya Düzce Mersin Sakarya Samsun Ardahan Tokat Kahramanmaraş Kocaeli Malatya Ankara Yozgat Karaman Bartın Ordu Adana Hatay Balıkesir ve Kırıkkale yer alıyor.

Alım yapılacak kadrolar temizlik işleri park ve bahçe işleri yol yapım ve onarım işleri ulaşım hizmetleri zabıta hizmetleri ve sosyal hizmetler olarak belirlendi. Başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yapılacak olup ilgilenenler arama bölümüne ilgili kadro isimlerini yazarak başvuru yapabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.