İŞKUR 5000 kişilik dev bir işe alımımız var dedi

İŞKUR 5000 kişilik dev bir işe alımımız var dedi
Türkiye'nin geleneksel işe alım merkezi adeta iş konusunda cazibe merkezi olan İŞKUR yeni bir duyuru ile tam manasıyla dev bir işe alıma el atıyor ve 5000 kişiye yeni ekmek kapısı açıyor işte detaylar.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 81 ilde toplam 5.214 temizlik personeli alımı yapılacak ve başvuru için KPSS şartı aranmıyor. Alımlar; 4.489 temizlik görevlisi 84 hastane temizlik görevlisi ve 641 beden işçisi şeklinde gerçekleşecek. Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak İŞKUR’a kayıtlı olmak bedensel sağlık sorunu bulunmamak görevini titizlikle yerine getirebilme yetkinliğine sahip olmak ve erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya tecilli olmak yer alıyor.

Alımlar; temizlik görevlisi (4489 kişi) hastane temizlik görevlisi (84 kişi) ve beden işçisi (641 kişi) pozisyonları için yapılacak ve başvurular KPSS şartı aranmadan gerçekleştirilecek.

Başvuru koşulları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak İŞKUR'a kayıtlı olmak bedensel sağlık sorunu bulunmamak görevini titizlikle yapabilme yetkinliği.

Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya tecilli olmak yer alıyor. Başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.