İŞKUR-Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı 6 Şehirde İşe Alımlar Yapacağız

İŞKUR-Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı 6 Şehirde İşe Alımlar Yapacağız
Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı ile İŞKUR önderliğinde çok sayıda işe alımlar gerçekleştirilecek işte detaylar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 6 şehirde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) aracılığıyla personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlarda bazı pozisyonlar için KPSS puanı gerekmiyor.

KPSS puanı istenen pozisyonlar arasında Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi (KPSS P3 puan türünden en az 70 puan) ve Büro Görevlisi (KPSS P3 puan türünden en az 60 puan) yer alırken KPSS puanı gerektirmeyen pozisyonlar ise Eğitim Öğretim Planlayıcısı Muhasebeci ve Temizlik Görevlisi olarak sıralandı.

Alım yapılacak şehirler ve pozisyonlar şöyle: Balıkesir Burhaniye’de 1 Eğitmen ve 1 Koordinatör Düzce Cumayeri’nde 1 Temizlik Görevlisi Kütahya Pazarlar’da 1 Büro Görevlisi Konya Güneysınır’da 4 Beden İşçisi Edirne Enez’de 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Uşak Karahallı’da 2 Temizlik İşçisi.

Başvurular İŞKUR’un resmi internet sitesinden online olarak yapılacak ve başvuru için gerekli belgeler arasında nüfus cüzdanı fotokopisi diploma KPSS sonuç belgesi (varsa) sabıka kaydı ve sağlık raporu gibi belgeler bulunuyor.

Başvuru tarihleri her şehir için değişiklik gösteriyor ve detaylara İŞKUR’un internet sitesinden ulaşılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.