İŞKUR-ALANYA iş birliği ile Belediye 83 kişiye iş verecek

İŞKUR-ALANYA iş birliği ile Belediye 83 kişiye iş verecek
Alanya turizm şehrinde işe ihtiyaç duyan vatandaş için Alanya İŞKUR iş birliği çerçevesinde çok sayıda vatandaşa işe girme şansı doğacaktır işte detaylar.

Alanya şehri turistik tarihi açılardan her insanın kalbine taht kurmayı iyi başaran güzel eşsiz bir şehirdir ve elbette her şehirde olduğu gibi burada da bazı insanların işe ihtiyaçları doğmaktadır işte bu vesileyle güzel bir iş imkanı ayağa kadar gelmiştir işte detaylar.

Antalya Kepez Belediyesi İş Kur üzerinden duyurduğu ilana göre çeşitli pozisyonlarda toplam 83 personel alımı yapacak bu güzel alım işe ihtiyacı olan vatandaşın iş imkanı bulmasında etkili olacaktır.

Alınacak personel arasında 5 erkek çöp kamyonu sürücüsü 10 erkek süpürge işçisi 10 erkek çöp kamyonu araç arkası görevlisi 20 büro görevlisi 1 engelli kadın büro görevlisi 2 basın yayın şefi 4 sezonluk yüzme antrenörü alınacak.

Aynı zamanda 1 kadın temizlik ve çay ocağı personeli 4 avukat 1 elektrik mühendisi 1 kültür ve sosyal işler birim şefi 6 kütüphane personeli 2 psikolog alınacaktır.

Bunların dışında yine 1 diş hekimi 1 sosyal hizmetler uzmanı 2 anestezi uzmanı 1 inşaat mühendisi 1 veri giriş personeli ve 1 bahçıvan bulunuyor.

Bu alımla Kepez Belediyesi kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor böylesi bir işe alımla beraber Alanya gibi turistik güzel bir şehirde harika bir iş imkanı sizleri bekliyor olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.