İŞKUR aracılık etti 100 yeni Belediye işçisi alınacak

İŞKUR aracılık etti 100 yeni Belediye işçisi alınacak
Yeni 100 kişiye yeni işe girme fırsatı verilecek. Büyükşehir belediyesi bünyesine yeni yüzler katmak için düğmeye bastı bile. Yeni alınacak 100 kişi tam olarak hangi kadrolarda hangi birimlere alınacak işte detaylar.

Belediye İŞKUR işbirliğiyle 100 beden işçisi alımı yapacak. Başvuru şartları arasında Ödemiş ilçesinde ikamet etme 18 yaşını doldurma herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yaşlılık veya malullük aylığı almama ve belirli suçlardan hüküm giymeme koşulları bulunuyor. Başvurular 28-30 Haziran 2024 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Başvuru için gerekli belgeler içerisinde dilekçe kimlik fotokopisi ikametgah belgesi diploma ve sabıka kaydı yer alıyor. 100 beden işçisi alımı yapacak. Başvurular için son tarih 30 Haziran olarak belirlenmiştir.

Başvuru şartları arasında Ödemiş ilçe sınırlarında ikamet etmek 18 yaşını doldurmuş olmak herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yaşlılık veya malullük aylığı almamak.

Belirli suçlardan hüküm giymemiş olmak yer alıyor. Başvurular 28-30 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacak ve başvuru adresi Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No: 14 Ödemiş olarak belirlenmiş.

Başvurular 28-30 Haziran 2024

Başvuru mail adresi: [email protected]

İrtibat telefonu: 0232 544 90 97

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.