İŞKUR-BELEDİYE Belediye Şirketleri Yeni Personel Alacağız Dedi

İŞKUR-BELEDİYE Belediye Şirketleri Yeni Personel Alacağız Dedi
Belediye Belediye şirketleri İŞKUR aracılığıyla Türkiye genelinde tam 39 ilde büyük kapsamlı bir işe alım gerçekleştireceğini bildirdi bu bildiriye göre işte detaylar şöyle gelişti.

İŞKUR Türkiye çapında Belediyeler ve bunların bünyesinde yer alan Belediye şirketleri adına büyük kapsamlı güzel bir işe alım gerçekleştirmek üzere yeni personel alım ekranları bildirdi bu yeni işe alım ekranlarında siz de kendinize uygun ilanı takip edebilirsiniz işte detaylar.

İŞKUR 37 farklı şehirde belediye ve belediye şirketleri bünyesinde toplamda 3.140 işçi alımı yapacağını duyurdu.

Alımlar Denizli İstanbul Aydın Bursa Eskişehir Antalya Çorum Kırıkkale Erzurum İzmir gibi birçok şehirde gerçekleşecek.

İhtiyaç duyulan pozisyonlar arasında çöp toplama ve taşıma işçisi sokak süpürme işçisi kanalizasyon temizlik işçisi park bahçe işçisi inşaat işçisi otobüs şoförü zabıta memuru itfaiye eri ve yaşlı bakım işçisi gibi çeşitli meslekler bulunuyor.

İş ilanlarının son başvuru tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi için 25 Ekim 2024 İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri için 31 Aralık 2024 Bursa Gemlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için 16 Temmuz 2024 Eskişehir İmar İnşaat için 30 Temmuz 2024 ve Aydın Kuşadası Kadı kalesi Kazısı Başkanlığı için 15 Eylül 2024 yer alıyor.

Güncel ilanlar ve başvuru detaylarına İŞKUR'un resmi web sitesinden ulaşılabilir. Bu fırsatları kaçırmamak için acele edin!

İŞKUR İŞE ALIM BAŞVURU EKRANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.