İŞKUR bu iş tam bana göre denilen o yeni işe alımları duyurdu

İŞKUR bu iş tam bana göre denilen o yeni işe alımları duyurdu
İş arayanlar için İŞKUR iş ilanları açıklandı. Başvurular İŞKUR e-şube sistemi üzerinden yapılabiliyor ve son başvuru tarihi 15 Haziran 2024 yani bugündür.

İŞKUR iş ilanları açıklandı ve başvurular İŞKUR e-şube üzerinden yapılabiliyor. Son başvuru tarihi 15 Haziran 2024 olan ilanlar arasında süt ve süt ürünleri işlemecisi hemşire beden işçisi metal pres makinesi operatörü lastik ve jant montaj işçisi ön muhasebeci ve kepçeli araç operatörü gibi pozisyonlar yer alıyor.

Başvuru yapmak için İŞKUR e-şube sistemine e-devlet bilgileriyle giriş yaparak bulunduğunuz ili seçip uygun iş ilanlarına başvurabilirsiniz. 15 Haziran 2024 tarihi itibarıyla ilanlar yayından kaldırılacaktır.

Son başvurusu15 Haziran 2024 tarihli o yeni ilanlar arasında süt ürünleri işlemecisi hemşire beden işçisi metal pres makinesi operatörü montaj işçisi ön muhasebeci araç operatörü pozisyonları bulunuyor. Başvurular İŞKUR giriş sayfasına e-devlet bilgileri ile giriş yapılarak halledilmelidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.