İŞKUR büyük bir müjdeyle yansıttı İşte yeni işçi alımı

İŞKUR büyük bir müjdeyle yansıttı İşte yeni işçi alımı
Türkiye de her zaman işçi alımında ses getiren büyük kurum İŞKUR yine bir ilke imza atarak yeni personel alım bildirisi yayınladı ve o büyük jeste ait detaylar işte şöyle oluşuyor.

Türkiye büyüğü işçi alımda konunun her zaman en iyisi olduğunu daima belli eden İŞKUR yine bir ilke imza atarak çok sayıda işe ihtiyacı olana yardımcı olmaya devam ediyor. Elektrik Üretim A.Ş (EÜAŞ) İŞKUR üzerinden toplamda 251 kamu işçisi alımı için başvuru sürecini başlattı. Başvurular 26 Haziran - 1 Temmuz 2024 tarihleri arasında sadece İŞKUR'un elektronik ortamında yapılabilecek. Başvuru için adayların İŞKUR veya e-Devlet şifresi ile giriş yaparak "İşyeri Türü" kısmında Kamu seçimini yapmaları ve "ELEKTRİK ÜRETİM" yazarak ilanlara ulaşmaları gerekmektedir.

Tam 251 kişilik kontenjanın dağılımı; 238 daimi işçi 5 engelli işçi ve 8 eski hükümlü işçiden oluşmaktadır. Alınacak pozisyonlar arasında makine elektrik elektronik ve kimya teknisyeni ile büro işçisi ve eski hükümlü teknisyenler bulunmaktadır. İşçi alımı yapılacak müdürlükler ise çeşitli termik ve hidroelektrik santralleridir.

Başvuracak adayların ilgili okul mezunu olmaları öncelik belgesi sunmaları sağlıklı olmaları 18-35 yaş arasında bulunmaları gibi şartları karşılamaları gerekmektedir.

Kura çekimi 17 Temmuz 2024 tarihinde noter huzurunda yapılacak ve sonuçlar ile sözlü sınav bilgileri EÜAŞ’ın resmi web sitesinde duyurulacaktır. Bu ilanlar posta yoluyla tebliğ edilmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.