İŞKUR Çok Sayıda Makam Şoförü Alımı Yapacak

İŞKUR Çok Sayıda Makam Şoförü Alımı Yapacak
İŞKUR makam şoförü alımı yapacak. Türkiye'nin pek çok farklı ili için gerçekleştirilecek olan makam şoförü alımı süreci nasıl işleyecek? Nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları nelerdir?

İŞKUR makam şoförü alımı yapacak. Bunun için İŞKUR'a kayıtlı iş arayanların, son başvuru tarihini geçirmemek adına acele etmeleri gerekiyor. Başvuru şartları arasında yer alan en önemli kriter ise iş arayan adayın B sınıfı ehliyete sahip olması. Mayıs ayı için geçerli olan ilanlar Antalya, Mersin, Yalova, Muğla, İstanbul, Ankara, Kastamonu... gibi pek çok il için geçerli.

İŞKUR Makam Şoförü Alımı Başvuru Şartları

İŞKUR makam şoförü alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların sahip olmaları gereken bazı özellikler bulunmaktadır.

• İş arayan adayların, geçerli B sınıfı ehliyet sahibi olmaları gerekir.

• Adayların, başvuru sırasında yanlarında, kimlik ve ehliyet gibi belgelerinin hazır bulunması gerekir.

• Makam şoförü olarak iş başvurusu yapmak isteyen adaylarda KPSS şartı aranmamaktadır.

İŞKUR makam şoförü alımı başvuru süreci, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden online olarak başlatılmalıdır.

Bunun için İŞKUR resmi intrnet sitesine giriş yapıp, İş Arayan menüsü altından İş Arama butonunu tıklayarak aradığınız işi yazabilir ve Arama butonuna basarak, listelenebilecek tüm ilanları görüntüleyebilirsiniz.

Başvuru şartlarını sağlayabileceğiniz ilan için başvur butonuna tıklamanız sizin açınızdan sağlıklı olacak ve verimli sonuç almanızı sağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.