İŞKUR da bir güzel İşe Alım daha var

İŞKUR da bir güzel İşe Alım daha var
Türkiye en büyük işe alım merkezi olarak görünen bu merkez de yeni bir işe alım daha belirdi ve işte tüm güzel işe alım detayları.

Türkiye'nin işe alımda en ileri seviyesi yine güzel bir adım attı ve işe alımları başlattı. Belediye İŞKUR aracılığıyla bahçe bakım işçisi olarak çalışacak 8 geçici kamu işçisi alımı yapacak. Başvurular en az ilkokul mezunu ve en fazla lise mezunu 18-60 yaş arası bahçe bakımında en az 2 yıl tecrübeli adaylar tarafından 2 Temmuz 2024 tarihine kadar yapılabilir.

Başvurular İŞKUR internet sitesi 170 numaralı telefon hattı ve hizmet noktaları aracılığıyla tamamlanabilir. Belediyesi bahçe bakım işçisi olarak çalışmak üzere 8 kamu işçisi alımı yapacak.

Son başvuru tarihi 2 Temmuz 2024 olup noter kurası ile belirlenecek işçiler tam zamanlı ve geçici süreli istihdam edilecek. Başvuracak adayların en az ilkokul mezunu en fazla lise mezunu 18 yaşını tamamlamış ve 60 yaşını geçmemiş olması gerekiyor.

Bahçe bakımında en az 2 yıl tecrübe şartı aranıyor. Başvurular İŞKUR'un internet sitesi üzerinden yapılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.