İŞKUR daimi personel alacak

İŞKUR daimi personel alacak
İŞKUR daimi personel alacağını duyurdu. Toplamda 251 kişiden oluşan boşluk doldurulacak. İŞKUR daimi personel alım şartları belirlendi ve başvuracak vatandaşlara açık ekran sunuldu. Peki o şartlar neler? Nasıl başvuru yapılacak?

Zonguldak İşkur sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda 14 ilde toplam 251 daimi personel alınacağını bildirdi. Başvurular 26 Haziran'da başlayacak ve 1 Temmuz'da sona erecek. Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) taşra işyerlerinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanununa tabi 238 daimi işçi 5 engelli işçi ve 8 eski hükümlü işçi alımı yapılacak.

Alınacak işçilerin meslekleri arasında 121 Makine Teknisyeni 98 Elektrik Teknisyeni 7 Elektronik Teknisyeni 12 Kimya Teknisyeni 5 Büro İşçisi (Engelli) ve 8 Teknisyen (Eski Hükümlü/TMY) bulunuyor. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilecekler. Başvuru şartları arasında Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak.

iskur-daimi-personel-alacak.webp

Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4. maddesinde belirtilen şartları taşımak ilanda yazılı okul/bölüm mezunu olmak sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması 18 yaşını tamamlamış ve en fazla 35 yaşında (36 yaşından gün almamış) olmak yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.